VIDEO: Vezi ce HÂD arată “drumul de la Arcalia”, cel mai EXPLODAT drum din județ! Radu Moldovan intră-n campanie cu minusuri enorme la infrastructură!

Radu Moldovan e cap de listă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Mega-promisiunile îl ajung din urmă și actualul președinte intră în campanie doar cu povești despre licitații și tehnocrați care îi pun bețe-n roate și îl subminează.

 

Drumul Județean 172 G  e explodat și crează mari probleme șoferilor, pe tronsonul ce face legătura între 2 drumuri modernizate: D.N 15 A și D.J 151. Drumul explodat NU a fost modernizat în ulimii 25 de ani și este realizat de regimul comunist, din plăci de beton. Sectorul respectiv trece prin Sărățel – Arcalia – Chiraleş – Feleac și face joncțiunea cu D.J 172 A, drum care duce spre Beclean. Porțiunea Chiraleș – Feleac e cea mai afectată și locuitorii susțin că nici măcar o pietruire NU s-a realizat în acest an.

 

VIDEO: drum județean între Chiraleș și Feleac

 

 

Folosind G.P.S-ul șoferii de T.I.R, care nu cunosc starea deplorabilă a carosabillui se rătăcesc pe acest sector. Localnicii susțin că de multe ori au tractat camioanele folosind tractoarele.

Oficialii Consiliului Județean susțin că tronsonul respectiv se află în licitație și va fi modernizat în curând.

dj 8Drumul e prins în programul anual de întreținere curentă și reparații, dar până în luna mai se va ajunge pe fiecare drum județean pentru reparații. Tronsonul respectiv se află în procedură de licitație pentru o modernizare TOTALĂ și va fi asfaltat începând din vară, dacă NU avem contestații la licitație. Întreținerea o vom face mai repede a declarat Bogdan Ivan, purtător de cuvânt al Consiliului Județean.

 

Contractul privind realizarea unui covor asfaltic pe DJ 172 G km 10+500 ­km 20+550, Chiraleș – Sărățel este estimat la 7.76 milioane de lei și va fi atribuit în urma unei licitații aflată în desfășurare.

Postarea a stârnit reacții violente pe facebook, iar locuitorii din zonă au comentat și starea celorlalte drumuri:

d43DJ 172 H, între Nușeni și Bodiu este la fel ca cel din film, DJ 172 A de la Chiochiș până la limita cu jud Cluj, la fel ca cel din filmare. Și cireașa de pe tort: vă invit să coborâți Dealul Habadoc până în loc. Țaga… este crimă și pedeapsă. Aceste drumuri județene sunt la același stadiu ca și la Revoluție și nimeni nu are încă de gând să le reabiliteze. susține Daniel Pavel, unul din locuitorii acelei zone.

 

 

Minciuna Transilvaniei: drumul zis “Poarta Transilvaniei” nici măcar NU a început deși a fost mega-promisiunea Moldovan de-acum 4 ani

 

v9“Poarta Transilvaniei”, acum numit D.J 172 D cuprinde loturile Mureşenii Bârgăului – Lac Colibiţa (cunoscut Drumul Blajului, 5 km), Prundu Bârgăului – Lac Colibiţa (24 km), Josenii Bârgăului – Strâmba – Ilva Mică (14,32 km) şi Ilva Mică – Lunca Ilvei – limită judeţ Suceava (42,15 km).

Cu povești de adormit electoratul și fără surse de finanțare, Moldovan drege busuiocul și începe mici firimituri de campanie: 4.5 milioane de euro pentru 5 kilometri spre Colibița (Drumul Blajului), adică aproximativ 1 milion de euro pe kilometru.

Tronsonul de aur, de arătat electoratului are impact emoțional în alegeri și este bifat de Radu Moldovan, iar lucrările vor începe din bugetul Consiliului Județean pe 2016. Conform caietului de sarcini, modernizarea va dura aproximativ 2 ani.

“Pa și pusi” ASFALT nou spre Năsăud și Sângeorz-Băi

Radu Moldovan a câștigat alegerile din 2012 cu două mari promisiuni: modernizarea drumului Beclean-Sângeorz, respectiv Bistrița-Năsăud. De fapt, DN 17 C ( Bistrița – Năsăud spre Valea Sălăuței) și DN 15 D ( Beclean – valea Someșului). Aceste drumuri aparțin Companiei Naționale de Administrare a Drumurilor Naționale, iar Consiliul Județean NU are nimic de-a face cu ele, cu toate că Moldovan s-a folosit în campanie de acest aspect.

 

m1În ce privește drumul EXPLODAT, (D.J 172 G), singura investiție majoră din cei 4 ani de mandat a lui Radu Moldovan o reprezintă cei 2.2 kilometri de asfalt între localitățile Sărățel și Domnești. Investiția a costat 2,5 milioane lei (550.000 euro).

În prag de campanie, staff-ul  P.S.D maschează ignoranța spunând că drumul va fi licitat și lucrările vor începe în vară.

 

 
Comentarii

  • o tara de caca.

  • la data de 01 03 2016, presedintele CJ Bistrita spunea ca sa inceput si era convins ca sa inceput lucrarile la intretinerea de primavara la DJ Chirales – Nuseni , dar astazi 07 05 2016 este lafel, cu aceleasi cratere , la cea mai mica ploaie apa curge pe drum pt.ca santuri nu sunt. Nu sa facut nimic , minte cu nerusinare. Cred ca pe la CJ inca nu a sosit primavara

  • Dovada e clara si oricat ar vrea P.S.D nu poate justifica minciunile pt ca faptele lor sunt evidente. Ma enerveaza ca ne ia de fraieri

  • In campanie promit si fac f. putin. Suntem satui de minciuna lor

  • SAU CREDETI CA RUSU A FACUT CEVA?? De el de ce nu ati scris cand era Presedinte de consiliu judetean !!!*(e de-al vostru ) rusine !!!!

  • Eu cred ca nu ati fost recent pe drumul CHIRALES -TIGAU -SANIACOB sa vedeti ca ESTE asfalt!!!!!!!!!Sau ati luat o postare veche si ati postat !!!! PRIMA DATA VEZI SI DUPA ACEEA POVESTESTI !!

  • Incredibil câtă minciuna și aroganță în campania electorala a acestor politicieni. Să conduci destinele unui județ și să nu realizezi nimic este o nesimțire specifică politicienilor romani. Votați-i în continuare!
Caricatură

Ziar de Bistrita