Economic

Cele mai performante companii din judeţul Bistriţa-Năsăud vor fi recompensate în cadrul Galei festive Topul Firmelor 2018

 -  - 


Evenimentul Topul Firmelor, organizat anual începând cu anul 1993, este cel mai important eveniment ce promovează excelenţa şi competiţia pozitivă a companiilor locale, reprezentând o radiografie a valorilor şi rezultatelor acestora.

Clasamentul realizat conform metodologiei unitare, aprobate la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ şi Industrie din România, are la bază date furnizate de către agenţii economici şi validate de Ministerul Finanţelor Publice.

La Gala festivă de decernare a premiilor, găzduită de Hotel METROPOLIS în data de 18 octombrie 2018, vor participa peste 250 de persoane.

Dezvoltarea durabilă a comunităţii de afaceri din judeţul Bistriţa-Năsăud este preocuparea permanentă a Camerei de Comerţ şi Industrie, organizaţie care, începând cu anul 1990, acţionează în sprijinul companiilor, recompensând şi recunoscând anual cele mai bune firme şi iniţiative din judeţul Bistriţa Năsăud, printr-o sărbătoare a inovaţiei şi performanţei în cadrul Topului judeţean al Firmelor.

Ierarhizarea firmelor se realizează în baza unor indicatori unanim acceptaţi: cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului, eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat, aceştia fiind calculaţi automat în baza datelor de bilanţ, pentru anul 2017. Clasamentul se realizează pe şapte domenii mari de activitate: Industrie, Cercetare – Dezvoltare şi High Tech, Agricultură, Silvicultură şi Pescuit, Construcţii, Servicii, Comerţ şi Turism. In construcţia clasamentului, au fost luate în considerare firmele care se încadrează, din punct de vedere al criteriilor de evaluare, pe locurile 1-3 într-un efort susţinut de încurajare a practicilor de afaceri eficiente şi eficace.

La 18 octombrie 2018 Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud conferă distincţiile pentru firmele de top, în cadrul unei Gale festive, evenimentul fiind, în acelaşi timp, un prilej de a împărtăşi exemple de succes pentru firmele care se vor naşte şi creşte în anii următori, precum şi un moment de relaxare, alături de Krypton, Săndel&Aurora Mihai. Prezentatorul evenimentului este Daniela Nane.

Ediţia 2018 a Topului judeţean al Firmelor este susţinută de: TERASTEEL, DIMEX 2000 COMPANY, M.I.S GRUP, ROMBAT, SILVANIA INTERNAŢIONAL PROD, FRASINUL, ÎNDEMÎNAREA PROD COM, BETAK, ALPHA BANK, CARMOLACT PROD, COMELF, RAAL, AUSTROFOREST INTERNAŢIONAL, DYNAMIC TOOLS, BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, POLIMED COM, I.C.P.E. BISTRIŢA, ELECTROPLAST, STAR GATE, FORŢA ZERO PAZÂ ŞI SECURITATE, TRANSMIXT, RAIFFEISEN BANK, LORDINU, BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE, ROMFULDA, RCB ELECTRO 97.

FOTO: ARHIVĂ

28 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.