Administratie

Centrul Cultural Liviu Rebreanu este aproape GATA! Sala de spectacole din Beclean va avea 300 de locuri! S-a făcut din bani europeni!

 -  - 


Sală de spectacole cu 300 de locuri! Proiectul este finanțat din fonduri europene!

Sala de spectacole din Beclean a aproape GATA. Obiectivul va avea 264 de locuri la parter + 70 de locuri la balcoane. Clădirea va fi construită în regim S + P + E pe strada Parcului, cu o suprafață utilă – 1.700 mp.

Secretarul de Stat pe Cultură a venit la Beclean să vadă…  „minunea!”

„În prezența domnului Ministru Secretar de Stat pentru Culte, Victor Opaschi, și a domnului director al Operei Naționale Române din Cluj, Florin Estefan, am perfectat ultimele detalii tehnice pentru a finaliza în cele mai bune condiții de specialitate Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” care este acum în finalizare” – a postat primarul Nicolae Moldovan.

Construirea acestui Centru Cultural are ca scop diversificarea activităţilor culturale, artistice şi educative din oraş. Viitorul Centru va avea amenajate spaţii de proiecţie film, sală de conferinţe, sală de cinema, sală de spectacole, spaţii pentru diferite activităţi culturale, artistice, precum şi toate utilităţile şi dotările necesare desfăşurării activităţilor prevăzute în proiect.

Centrul Cultural ,,Liviu Rebreanu” un obiectiv finanțat prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, valoarea proiectului fiind de aprox. 3 milioane de euro.

208 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.