Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița cumpără un pian de concert; achiziția este estimată la circa 50.000 de euro

 -  -  1


Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița a lansat o procedură de achiziție publică a unui pian de concert, bugetul alocat pentru această investiție fiind de circa 50.000 de euro.

Anunțul pentru organizarea licitației a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice la data de 16 iunie, iar companiile interesate să participe la licitație pot depune oferte până la data de 30 iunie.

În caietul de sarcini, Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița precizează că pianul trebuie să îndeplinească o serie de date tehnice:

Centrul Cultural Municipal mai precizează că produsul trebuie să fie nou.

Valoarea estimată a achiziției este de 210.000 lei fără TVA, circa 250.000 de lei cu tot cu TVA (aproximativ 50.000 de euro).

După ce licitația se va încheia și va fi stabilit câștigătorul, acesta va avea la dispoziție 3 luni pentru a livra produsul Centrului Cultural Municipal.

Pianul existent acum la Centrul Cultural Municipal a fost deteriorat în timpul lucrărilor de renovare efectuate anii trecuți, motiv pentru care s-a optat pentru achiziționarea unui nou pian.

1 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.