Eveniment

Centrul de informare şi suport pentru românii din diaspora va fi deschis la 1 iulie

 -  - 


Începând cu data de 1 iulie, un centru de informare şi suport dedicat românilor din diaspora va funcționa la Bistrița, a anunțat primarul Ioan Turc.

Într-o conferință de presă, Ioan Turc a afirmat că Bistrița va fi primul oraş din ţară care oferă o astfel de facilitate.

Deschidem centrul de informare şi suport pentru cetăţenii români din diaspora, începând cu data de 1 iulie. Bistriţa este primul oraş din România care va avea acest tip de serviciu pentru românii din diaspora”, a declarat Ioan Turc.

Centru va funcţiona în acelaşi spaţiu cu cel de informare turistică, situat în Piața Centrală, şi va fi deservit de doi angajaţi, care vor fi detaşaţi din cadrul personalului existent.

”În prima etapă, două persoane vor deservi acest centru. Vom vedea dacă se va impune suplimentarea numărului de oameni care vor lucra acolo. Nu facem angajări de personal, ci folosim resursa umană pe care o avem în Primărie. Va funcţiona la Centrul de informare turistică, o să şi semnalizăm acest lucru”, a mai adăugat primarul.

87 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.