Centrul de vaccinare de la SVSU Bistrița – pe locul II într-un clasament național

 -  -  1080


Centrul de vaccinare care funcționează în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Bistrița se află pe locul II în clasamentul național al centrelor de vaccinare care au depășit media zilnică de 96 de persoane vaccinate/flux în ultimele 14 zile.

Conform platformei RO Vaccinare, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din subordinea Primăriei Bistrița a ajuns la o medie de 218 persoane/flux.

Pe primul loc în clasamentul național se află centrul organizat la Sala Polivalentă din Craiova, cu o medie de 240 de persoane/flux, dar SVSU Bistrița a întrecut centrele deschise de instituții importante ale țării, cum ar fi Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila” din București, care a avut o medie de 213 persoane/flux.

”Felicitări echipei de la Bistrița, care se implică zilnic în efortul unei imunizări colective de succes! După cum am anunțat, în acest weekend desfășurăm o caravană a vaccinării în cartierele aparținătoare Slătinița, Sărata și Ghinda, cu ajutorul ambulanței SVSU. Vă vom ține la curent cu rezultatele finale ale acestei acțiuni”, a transmis primarul Ioan Turc.

Totodată, și reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud au mulțumit personalului din acest centru.

”Mulțumim personalului implicat în acest centru de vaccinare pentru efortul depus până în prezent, precum și tuturor celor implicați în procesul de vaccinare a populației împotriva COVID-19! Doar împreună reușim să învingem pandemia”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Lista centrelor de vaccinare care au depășit media de 96 de persoane/ flux în ultimele 14 zile poate fi consultată AICI.

0 notes
205 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *