VIDEO: La mustață! Adi Baias, foarte aproape de Centura Transilvaniei! Arbitrii i-au dat meciul adversarului său, care a luptat la el acasă!

 -  -  1112


Adian Baias 65 kg a luptat duminică pentru Centura Transilvaniei. Meciul s-a desfășurat la Deva, în fața unui public care l-a susținut puternic pe adversarul său (Ovidiu Trif), care se antrenează la clubul din localitate . Baias a mizat pe lovituri de picior la nivel mediu și înalt și a ținut centrul ringului, dar arbitrii i-au dat decizia adversarul său, care a lovit mai clar, în special în repriza a III-a.

 

 

 

 

g2“Am luat meciul din scurt, adică doar cu câteva zile înainte. După gala de la Bistrița am intrat în perioada de relaxare, dar am aceptat provocarea și cred eu că am făcut un meci frumos. Am ținut centrul ringului și l-am surprins de câteva ori cu lovituri în forță. Am mers la puncte și el a fost desemnat câștigător. Pentru a câștiga trebuia să-l bat rău pentru că era la el acasă și arbitrii puteau face surprize… Asta e… mergem înainte cu capul sus!” a declarat Adian Baias.

 

 

 

Emilian Sângeorzan se pregătește pentru meciul de duminică, 4 decembrie!

 

e2Emilian Sângeorzan a fost rezervă în cadrul piramidei de 80 de kg de la Deva și putea intra doar dacă se accidenta unul din participanți. Nu a fost cazul, dar Sângeorzan se pregătește pentru următorul eveniment de duminică 4 decembrie, când va lupta la o categorie superioară, la 86 de kg în cadrul următoarei gale de kickboxing.

 

 

 

0 notes
237 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *