Centura orașului Beclean a primit aviz pentru finanțare din fonduri europene, prin POIM

 -  -  1215


Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit aviz pentru a beneficia de finanțare prin intermediul Programului Operațional de Infrastructură Mare, a anunțat deputatul PNL Robert Sighiartău.

”Vom avea centură ocolitoare la Beclean! Guvernul PNL investește în dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud! Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit avizul cu privire la finanțarea prin Programul Operațional de Infrastructură Mare potrivit Ordinului ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și avizat de colegul meu Marcel Boloș – ministrul Fondurilor Europene”, a anunțat Robert Sighiartău printr-un mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

La rândul său, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a precizat că varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit undă verde la finanțare europeană, iar construcția ei va începe în scurt timp.

Mulțumesc pe această cale Guvernului României pentru încrederea pe care o are în maturitatea administrației locale din orașul Beclean, asumându-ne de la bun început acest proiect esențial pentru comunitate, și, totodată, mulțumiri domnului senator Ioan Deneș care a susținut acest proiect important. Varianta de ocolire a orașului Beclean este unul dintre cele mai benefice proiecte pentru comunitatea noastră, întrucât va asigura decongestionarea traficului și va crește calitatea vieții cetățenilor. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru finanțarea variantei de ocolire a orașului Beclean și mai ales beclenarilor pentru răbdare și încredere”, a transmis Nicolae Moldovan.

0 notes
340 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *