Nici la chefuri NU se-adună! Liberalii au făcut și ei un chef de 8 Martie, dar mai sărac decât al PSD-iștilor aflați la putere!

Petrecerile de 8 Martie au fost sărbătorite un pic mai târziu la nivel politic. P.S.D a organizat o super-petrecere sâmbătă seara, la Restaurant Giulia la care au fost prezente aproape 1.000 de persoane. P.N.L a mers pe aceeași rețetă, cu un chef în aceeași locație, organizat duminică după-amiaza. Partidul Național Liberal se află în reorganizare și tocmai de aceea evenimentul NU a avut greutatea celui organizat de rivalii aflați la putere.

pnl-800x500_c

c55

 

 

 

 

 

 

 

La cheful PNL dar și în ultimele campanii electorale au  fost văzute figuri noi, dar fuziunea dintre aripa PDL și aripa PNL NU s-a realizat nici măcar la nivelul Organizației de Femei. Ca dovadă numărul mic de doamne și domnișoare care au onorat cu prezența cheful dedicat lor. Au lipsit consilieri județeni, consilieri locali dar și foști parlamentari care prin prezența lor alături de soții dădeau greutate acestor evenimente și puteau crea o atmosferă “de familie”…

c5

c6

c11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

c7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vremurile de glorie par demult apuse, când P.D.L petrecea la Hotel Diana sau Restaurant Bulevard, alături de oameni de afaceri și viitori-politicieni care aveau să confirme la nivel național. Acum, la nivel organizațional P.S.D controlează întreg județul. Asta datorită resurselor financiare ale PSD și a liderilor de partid care au conexiuni la București și recunoaștere în teritoriu, exact ingredientele care lipsesc P.N.L-ului, aflat în căutarea unui lider care să unească membrii dezbinați care nici măcar la un chef NU se prezintă decât în număr mic.

oltean Diana

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:


psd1 - Copy

Sunt pe cai mari! Aproape 1.000 de PSD-iști s-au distrat la cheful de 8 Martie, organizat de partid la Restaurantul Giulia!
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Traiasca si infloreasca tate FOMEILE din PNL,PSD,ALDE,UDMR,PMP,USR,PER,PSO,PRU,PV, MINORITATI.Da nici una nu-i mai buna si mai faina ca a me de-a casa si pe care o sarbatoresc zilnic ! NO . CA CAM ASE vine povestea adevarata.
Caricatură

Ziar de Bistrita