Chiriașul unui apartament din Bistrița, cu dosar penal după ce ar fi distrus mobilierul și electrocasnicele din locuință; în plus, ar fi furat și un televizor

 -  -  11507


Un tânăr din Viile Tecii, care locuia cu chirie într-un apartament din Bistrița, s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru distrugere și furt. Acesta ar fi distrus mai multe bunuri din apartament și ar fi furat un televizor, proprietarul reclamându-l.

”La data de 5 martie, în urma unei sesizări, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt și distrugere și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Sesizarea a fost făcută de către un bărbat de 45 de ani, din Năsăud, proprietar al unui apartament din Bistrița, pe care i l-ar fi închiriat unui bărbat de 31 de ani, din Viile Tecii. În momentul în care ar fi plecat din apartament, chiriașul ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier și electrocasnice, iar dintr-o cameră ar fi sustras un televizor”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Valoarea prejudiciului estimat de proprietar se ridică la suma de 1.500 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vedrea recuperării prejudiciului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și distrugere.

1 notes
632 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *