Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs în Bistrița; o persoană a fost rănită

 -  -  1352


Un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs joi seara pe strada Gării din municipiul Bistrița. O persoană a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, care au stabilit că ”un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 31 de ani din municipiu. În urma impactului au mai fost avariate și autoturismele conduse de alți trei conducători auto de 41, 24 și 32 de ani din Bistrița”.

Cei cinci șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului, un bărbat de 31 de ani din Bistrița a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale la spital. Acesta prezenta un traumatism lombar și durere cervicală.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

1382410cookie-checkCinci autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs în Bistrița; o persoană a fost rănită
0 notes
477 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.