Cinci bărbaţi din Tiha Bârgăului au fost arestați preventiv. Ce au făcut

 -  -  1051


Cinci bărbaţi din Tiha Bârgăului au fost arestați preventiv, aceștia fiind cercetați într-un dosar de violare de domiciliu, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

”În fapt, în seara de 17 mai a.c., un bărbat din Tureac a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că vecinul lui a fost agresat de mai multe persoane care au plecat de la faţa locului. Bărbatul a fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţiei Rurală Prundu Bârgăului au demarat investigaţiile sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa. În scurt timp, un echipaj din cadrul secţiei a depistat şi oprit în trafic un microbuz în care se aflau mai multe persoane şi al cărui conducător auto, un bărbat de 49 de ani, din Tiha Bârgăului, le-a adresat ameninţări cu acte de violenţă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj prin ameninţare”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Din investigaţiile efectuate până în prezent a reieşit faptul că bărbatul de 49 de ani, împreună cu alte patru persoane cu vârste cuprinse între 18-37 de ani, toţi din Tiha Bârgăului, ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat de 52 de ani, din Tureac, unde ar fi provocat distrugeri la două autoturisme parcate în curtea imobilului. Ulterior, ar fi pătruns în locuinţa bărbatului, pe care l-ar fi agresat.

Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei, fiind dispusă reţinerea pentru 24 de ore a acestora. În cursul zilei de ieri, cei cinci au fost prezentaţi Judecătoriei Bistriţa, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lor.

Oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea cauzei sub toate aspectele şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi.

0 notes
176 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *