Cinci echipaje de pompieri intervin la un incendiu izbucnit în localitatea Măgura Ilvei

 -  -  2347


Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și Secția de Pompieri Năsăud intervin cu 5 echipaje de pompieri la un incendiu izbucnit pe raza localității Măgura Ilvei.

Din primele informatii transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incendiul se manifestă la 3 imobile cu destinația casă de locuit.

La fața locului intervin 5 echipaje de pompieri – 3 de stingere, un echipaj de intervenție de la înălțime si un echipaj de prim ajutor SMURD. De asemenea, a fost alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Măgura Ilvei.

Din primele date, nu sunt anunțate victime.

ACTUALIZARE

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite de către pompierii militari și voluntari. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Au fost afectate două gospodării: o casă de locuit (acoperis si fațada, aproximativ 80 de mp), respectiv o casă de locuit și bucătărie de vară (aproximativ 65 mp acoperis si 15 mp la anexă).

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

ACTUALIZARE

Pompierii au stabilit că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de o afumătoare – nesupravegheată – amplasată în lemnarie.

FOTO: ISU B-N

0 notes
1472 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *