Cinci persoane au fost reținute de polițiști după un scandal izbucnit în localitatea Sărata

 -  -  11782


 

Cinci persoane au fost reținute de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și sunt cercetate pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire sau alte violențe, după ce au fost implicate într-un scandal care a izbucnit în localitatea Sărata.

”La data de 13 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au intervenit ca urmare a unui scandal iscat între mai multe persoane, în localitatea Sărata. La fața locului au fost identificați 9 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 51 de ani, toți din Sărata care s-au agresat reciproc, în apropierea unui magazin din localitate.Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, aflându-se în apropierea magazinului,  un bărbat de 51 de ani le-ar fi lovit cu palma pe două tinere. Ulterior, pe fondul acestui conflict, în fața magazinului, a izbucnit un scandal între mai multe care s-au agresat fizic reciproc. Aceștia au folosit diverse obiecte contondente, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La data de 14 aprilie, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 5 persoane și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice și lovire sau alte violențe. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

 

11 bookmark
0 notes
507 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.