Cinci persoane au fost reținute de polițiști în urma perchezițiilor efectuate în Bistrița-Năsăud și Maramureș

 -  -  1096


În urma perchezițiilor efectuate pe parcursul zilei de marți în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore de polițiști.

În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, au dispus măsura reținerii față de 5 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals in înscrisuri sub semnătură privată, influențarea declarațiilor, uz de fals și a altor infracțiuni conexe. În cursul zilei de astăzi, cei cinci bărbați urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Reamintim că nouă percheziţii au fost efectuate, marţi, în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals in înscrisuri sub semnătură privată, influenţarea declaraţiilor şi uz de fals.

1393790cookie-checkCinci persoane au fost reținute de polițiști în urma perchezițiilor efectuate în Bistrița-Năsăud și Maramureș
0 notes
221 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.