Cine a zis că vicele Kiss Laszlo NU face nimic? A fost o săptămână în Londra, unde s-a specializat în problema femeilor bătute!

 -  -  31044Scurt istoric

Laszlo Kiss a ajuns viceprimar al Bistriței imediat după destituirea lui Peteleu și intrarea liberalilor în opoziție. Cu ajutorul ecologiștilor cameleonici, Crețu și-a re-consolidat majoritatea, care ulterior l-a ales pe Laszlo viceprimar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFost membru al PP-DD, domnul Laszlo a trecut la PSD cu prima ocazie, însă evită să profite de expunerea pe care i-o conferă postul său din administrație.

De altfel, la nivelul primăriei întreaga putere este concentrată în mâinile primarului Ovidiu Crețu și orice acțiune de imagine este confiscată în folosul său. De aceea, viceprimarii fac doar figurație și abia mai punctează ici colo cu mici fumigene.

De la Crețu pentru Kiss, o săptămână la Londra, pentru specializări în cazul femeilor bătute!

l8Violența domestică și traficul de persoane au fost temele abordate în cadrul seminarilor din Londra, la care a participat viceprimarul Laszlo, în calitate de reprezentant al municipiului. Pentru această nominalizare și-a dat acordul primarul Ovidiu Crețu, în calitate de lider autoritar. Vizita de studiu a fost organizată de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale, cu finanțare europeană, în perioada 19-24 aprilie. Obiectivul proiectului implică dezvoltarea unor măsuri integrate cu abordare sistematică și naționala de prevenire și combatere a violenței domestice și a traficului de persoane.

Kiss vrea să facă un centru pentru femeile agresate!

 

l9În trecerea sa meteorică prin administrația locală, Kiss Laszlo dorește înființarea la Bistrița a unui centru destinat violenței domestice, deoarece BN este unul dintre puținele județe ale României care nu dispun de un asemenea centru.

Rămâne de văzut dacă viceprimarul proaspăt înscris în PSD va reuși să se impună în fața unui primar care se zbate să ia prim-planul oricăror acțiuni cu potențial electoral….

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVezi aici parcul-auto al primăriei, care-i deservește pe aleșii locali în goana lor nebună  pentru atingerea obiectivelor propuse: 

https://www.ziardebistrita.ro/iar-dau-banii-pe-prostii-sa-se-poata-lafai-primaria-bistrita-mai-cumpara-o-dacia-duster-pentru-sefi-vezi-in-ce-masini-se-plimba-functionarii-5/

3 notes
169 views
bookmark icon

3 thoughts on “Cine a zis că vicele Kiss Laszlo NU face nimic? A fost o săptămână în Londra, unde s-a specializat în problema femeilor bătute!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *