S-au votat între EI: Camelia Tabără și Attila Antal merg în Franța, la Besancon în excursia de 8.000 de euro! Vasile Moldovan NU a luat numărul de voturi necesar și rămâne acasă!

 -  -  51382


La ședința ordinară din septembrie, consilierii locali au votat cele două nume care vor completa lista excursioniștilor la Besancon. Cei doi consilieri au fost desemnați prin vot secret, la propunerea fiecărui grup politic. Consilierul PNL Filip Moisil l-a propus pe Vasile Moldovan, fostul-primar care a avut relații-bune cu oficialii din Besancon.

După votul secret, Camelia Tabără și Attila Antal au fost desemnați să facă parte din delegația de Bistrița care va merge în Franța, iar fostul primar Vasile Moldovan NU a adunta suficiente voturi din partea colegilor și va rămâne acasă.

 

v2

v3

 

 

 

 

 

v1

v4

 

 

 

 

 

 

 

O delegație de 60 de persoane va pleca în Franța, în excursie plătită din bani publici. Primăria Bistriţa va participa la manifestările dedicate aniversării celor 20 de ani de înfrăţire dinte municipiul Bistriţa şi oraşul Besancon, care se vor desfăşura în perioada 7 – 10 octombrie 2017. Delegația va fi formată din consilieri locali, funcţionari publici, reprezentanţi ai societăţii civile, tineri elevi şi profesori, condusă de Primarul municipiului Bistriţa, se va deplasa la Besancon (Franţa).

Lista cu directorii din Primăria Bistrița, care vor merge în Franța par avion!

La delegațiile finanțate din bani publici participă colaboratorii primarului, directorii executivi, șefii de servicii, trecuți pe listă după ce primarul își dă O.K-ul.

1. Cristian Niculae, viceprimar
2. Liliana Coceşiu, director ex.
3. Corina Şimon, resp. relaţii internaţionale
4. Adriana Antoneac, director ex.
5. Cosma Dorel, director Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc”
6. Luca Răzoare, director ex.
7. Radu Dreptate, director ex.
8. Camelia Tabără – consilier local PSD
9. Attila Antal – consilier local UDMR.

Delegaţia condusă de Primarul municipiului Bistriţa este completată cu elevi, profesori şi reprezentanţi ai diverselor structuri care desfăşoară activităţi de parteneriat cu omologi din Besancon. 8.000 de euro (36.572 lei) sunt banii ce se vor aloca pentru efectuarea deplasării de către reprezentanţii Consiliului Local şi ai Primăriei Bistriţa.

11 persoane vor merge cu avionul ( 9 persoane sunt pe listă + încă 2 nume care se vor adăuga ulterior). Funcționarii Primăriei Bistrița iau aproximativ 20 de euro diurnă pentru fiecare zi petrecută în afara României. Elevii, profesorii și membrii societății civile vor fi selectați de primarul Crețu vor merge cu autocarul până în Franța..

Cheltuieli defalcate:

Transport cu avionul = 240 Euro x 11 pers. = 2.640 Euro.
Diurnă externă 50% : 17,5 Euro x 4 zile x 8 pers. = 560 Euro
Cheltuieli transport cu autocarul, cca. 4000 km, 4757,5 euro din care:
Combustibil, taxe de drum, taxe parcare= 2.300 Euro
Cazare tranzit: 2 nopţi (dus/intors) x 50 pers. x 21.5 euro/pers. = 2.150 Euro
Diurnă externă 100%: 35 Euro x 3 zile x 1 pers. = 105 Euro
Diurnă externă 50%: 17,5 Euro x 3 zile x 1 pers. = 52,5Euro
Cheltuieli neprevăzute: 150 Euro, dacă este cazul
Total cheltuieli: 7.957,5 Euro x 4,5959 lei = 36.572 lei.

Citiți și:


exc.
11 persoane din Primărie merg în Franța cu avionul, la 20 de ani de înfrățire cu Besancon! Încă 50 de persoane: profesori și elevi vin în urma loc, dar cu autocarul. DELEGAȚIA o plătim din buget și ne costă 8.000 de euro! Fac excursie și iau DIURNĂ 20 de euro/zi, ca și cum ar LUCRA în interesul cetățeanului!

5 notes
507 views
bookmark icon

5 thoughts on “S-au votat între EI: Camelia Tabără și Attila Antal merg în Franța, la Besancon în excursia de 8.000 de euro! Vasile Moldovan NU a luat numărul de voturi necesar și rămâne acasă!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *