Cinematograf nou la Bistrița, în galeria comercială de lângă magazinul Selgros! S-au făcut primii pași!

 -  -  20699Încă de anul trecut se vehicula ideea că la Bistrița va fi amenajat încă un cinematograf, investiția venind de această dată din mediul privat. Lanțul HappyCinema, intrat recent pe piață, anunța în 2018 (așa cum Ziar de Bistrița a prezentat AICI) că va deschide două noi cinematografe, în Alexandria și Bistrița. Dacă cel din Alexandria (foto mai jos) a fost deschis în luna noiembrie a anului 2018, vine rândul și celui din Bistrița.

Încet, încet, încep să se facă și primii pași în acest sens. Pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, o companie a notificat faptul că intenționează să implementeze un astfel de proiect.

”SC INSPIRE THROUGH SRL, cu sediul în Bistrița , intenționează să implementeze proiectul – ”Amenajarea într-un spațiu aferent Galeriei Comerciale a unui cinematograf’’, lucrare ce urmează a se finaliza în municipiul Bistrița, str. Calea Moldovei, nr.13 A, județul Bistrița – Năsăud. Pentru realizarea actualului proiect ce se refera la crearea unui nou cinematograf cu o capacitate de 395 de persoane, se va amenaja o suprafață utilă de 856,11 metri pătrați, în incinta galeriei comerciale existente” se arată pe siteul APM B-N.

HappyCinema este prezent în București, Focșani, Buzău și Alexandria cu săli echipate cu tehnologie de ultimă oră. Peste 1.000.000 de spectatori au ales să vizioneze filme în rețeaua HappyCinema de la deschiderea primului cinematograf și până în prezent.

HappyCinema anunța în 2018 că are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România, devenind astfel al doilea lanț de cinematografe din țară. HappyCinema este un brand construit cu capital 100% românesc.

FOTO: HappyCinema 

20 bookmark
0 notes
424 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.