Circulație îngreunată pe DN 17, în zona pasarelei de la Beclean, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate mai multe mașini

 -  -  171015 

Un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme s-a produs luni după-amiază pe DN 17, în zona pasarelei de la Beclean.

Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, printr-un apel la 112 s-a anunțat că ar fi vorba despre patru autoturisme implicate.

Deocamdată nu se știe câte persoane se aflau în cele patru mașini, însă, potrivit pompierilor, accidentul nu s-a soldat cu victime încarcerate, toate persoanele aflate în mașini reușind să se autoevacueze.

Spre locul accidentului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție.

Circulația în zona în care s-a produs accidentul se desfășoară cu dificultate.

ACTUALIZARE 1

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud informează că circulatia este blocată pe DN17, la urcare pe pasarela de la Beclean, ca urmare a accidentului rutier.

ACTUALIZARE 2

”Din primele verificări a rezultat faptul că, pe pasarela dintre Șintereag și Beclean, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Reghin, din cauza nepăstrării unei distante corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa. În urma impactului, acesta a fost proiectat în alte două autoturisme care circulau pe aceeași direcție de mers, respectiv Beclean-Bistrița”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ B-N.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Aproximativ 45 de minute s-a circulat alternativ, pe un sens, fiind dirijată circulația.

 

Știre în curs de actualizare

17 bookmark
0 notes
740 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.