Circulație îngreunată pe DN 17D, la Feldru și Ilva mică, după ce pe șosea,dar și pe calea ferată au ajuns aluviuni

 -  -  141384Ploile torențiale din ultimele ore au provocat probleme la nivelul județului Bistrița-Năsăud.

Pe Valea Someșului, la Feldru și la Ilva Mică, pe anumite porțiuni de pe calea ferată, dar și de pe DN 17D au ajuns aluviuni, motiv pentru care traficul feroviar și cel rutier au fost afectate.

Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la Feldru intervine Serviciul Județean pentru Situații de Urgență care acționează cu două buldoexcavatoare pentru a curăța zona.

De asemenea, circulația pe DN 17 D, pe raza localității Feldru se desfășoară pe o bandă de mers, iar polițiștii asigură măsuri de fluidizare a traficului.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud informează că aluviunile au ajuns și pe DN 17 D pe raza localității Ilva Mică.

Județul Bistrița-Năsăud se află sub o atenționate meteorologică cod galbel valabilă până în această seară la ora 22:00. Potrivit meteorologilor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

FOTO: Info Trafic Bistrița-Năsăud

 

14 bookmark
0 notes
1109 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.