Cîțu, la videoconferinţa cu prefecţii pe tema pregătirii sezonului rece: ”Ignoraţi situaţia politică şi apucaţi-vă serios de treabă”

 -  -  970


Premierul interimar Florin Cîţu a avut joi, la Palatul Victoria, o videoconferinţă cu prefecţii pe tema pregătirii sezonului rece. Prim-ministrul le-a cerut reprezentanților Guvernului în teritoriu ”să ignore” situaţia politică actuală şi să se ”apuce serios” de pregătirea pentru sezonul rece.

“Aş vrea ca anul acesta să fie, poate, primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Ştim că vine iarna, suntem în luna octombrie şi în fiecare an vine iarna. E bine să fim pregătiţi, trebuie să vă asigurați că aveţi şi contractele făcute şi tot ce trebuie ca anul acesta să nu sufere nimeni”, a transmis Florin Cîţu prefecților din țară.

Totodată, premierul le-a mai cerut reprezentanților Guvernului în teritoriu ”să ignore” situaţia politică şi să se ”apuce serios” de pregătirea pentru sezonul rece.

“Aș vrea ca vă apucaţi serios de treabă şi să ignoraţi situaţia politică. Oricine va fi la guvernare vă asigur că veţi avea resursele necesare pentru a gestiona cât mai bine această iarnă”, a completat Florin Cîţu.

0 notes
95 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *