Clădirea de la Taxe și Impozite trebuia reabilitată urgent, deoarece e pe structură de lemn. Costurile erau estimate la 600.000 de euro! Viceprimarul Niculae dă o feșteală electorală, o transformă în Palat al Copiilor și prezintă “marea” realizare!

 -  -  41079Clădirea de pe strada Alexandru Odobescu, în care funcționa Direcția de Venituri, Taxe și Impozite va primi  o nouă destinație și va fi transformată-n Palat al Copiilor.

Încă de anul trecut, Direcția de Taxe și Impozite s-a mutat în vecinătate, în sediul Băncii Țiriac, după ce Primăria a cumpărat clădirea cu 440.000 de euro.

Clădirea veche primește feșteală electorală marca Niculae-PSD!

Viceprimarul Cristian Niculae a folosit bugetul local pentru lucrări de suprafață: igienizare și mici reparații și în pre-campanie a prezentat “marele” său proiect.

Palatul Copiilor a funcționat la Școla Generală nr.4, școală care se află în plin proces de reabilitare din bani europeni. Probabi din aceste motive s-a căutat un sediu provizoriu pentru Palatul Copiilor.

Momentan, Palatul Copiilor este condus de Mărioara Miheștian consilier local și colegă de partid cu viceprimarul Niculae.

Mesajul populist a lui Niculae!

M-am bucurat astăzi să văd acest obiectiv atins.
Palatul Copiilor a primit spațiul de pe str. Alexandru Odobescu – unde a funcționat până nu demult Direcția de Taxe și Impozite.

M-am întâlnit cu profesorii entuziasmați de la cercurile de pictură, de dans și cu d-na director Maria Miheștian, toți foarte bucuroși și motivați de noua locație.

Un plus pentru actualul sediu al Palatului Copiilor îl reprezintă curtea exterioară care, după amenajare, va permite organizarea multor activități în aer liber.

În urmă cu câteva zile, Primăria Bistrița a semnat un acord cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud pentru preluarea în administrarea municipiului a Palatului Copiilor. – a postat Niculae pe facebook.

Au avut 6 ani la dispoziție să reabiliteze clădirea din bani de la bugetul local! În plus, Crețu a RATAT 2 exerciții financiare europene. Vine Niculae, îi dă o feșteală și promite că EL o va moderniza din bani europeni!

În 2014, Primăria Bistrița a comandat o documentație de avizare pentru modernizarea clădirii de pe Odobescu unde se plăteau taxele și impozitele locale (clădirea veche).

În urma calculelor, pentru modernizarea clădirii vechi, a ieșit o valoare estimativă de 400 euro pe metru pătrat adică în total: 3 milioane de lei (peste 600.000 de euro).

În ultimii 6 ani, Primăria Bistrița NU a găsit nicio soluție de finanțare, dar viceprimarul Niculae a strecurat o promisiune că va reabilita clădirea din bani europeni, pe exercițiu financiar viitor.

Administrația PSD avea la dispoziție 2 exerciții financiare ca să rezolve această problemă: 2009 – 2012, respectiv 2014 – 2020, dar într-un final, clădirea a fost feștită la suprafață și prezentată într-un mod electoral de administrația Niculae-PSD!

4 notes
204 views
bookmark icon

2 thoughts on “Clădirea de la Taxe și Impozite trebuia reabilitată urgent, deoarece e pe structură de lemn. Costurile erau estimate la 600.000 de euro! Viceprimarul Niculae dă o feșteală electorală, o transformă în Palat al Copiilor și prezintă “marea” realizare!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net