Vrei să NU stai la coadă pentru numere de înmatriculare? Vezi cum te programezi on-line, din 3 click-uri!

 -  -  36


Serviciul Înmatriculări din cadrul Prefecturii Bistrița-Năsăud beneficiază de o aplicație NOUĂ pentru rezervări on-line! Aplicația este funcțională și se adresează solicitanților de numere „roșii” și de numere DEFINITIVE!

CLICK pentru înmatriculări DEFINITIVE

CLICK pentru „numere roșii”

Avantajul programării on-line:

– evitați să stați la coadă

– știți ora EXACTĂ la care să vă prezentați la ghișeu.

a12Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de inmatriculări ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată. Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 08:00:00.

Rezervarea se poate efectua numai pentru februarie-martie (fără sâmbătă, duminică) cu exceptia sărbătorilor legale. Dupa efectuarea rezervarii aplicația NU va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia.

 

 

Codul culorilor: – ROȘU: NU se mi pot face rezervări

VERDE: – locuri disponibile

GRI: – zile nelucrătoare.

Detalii suplimentare puteți obține pe site-ul Instituției Prefectului (prefecturabn.ro), la secțiunea Înmatriculări Auto.

ATENȚIE: Fără programare NU veți putea face nimic!

Cine NU are programare on-line își poate face programare la info-chioșcurile de la Prefectură! Asta în cazul în care solicitantul se prezintă la ghișeu fără a avea programare! Cu prioritate vor fi servite persoanele care beneficiază de programare on-line, pe baza numărului de ordine. Doar cazurile excepționale vor fi preluate pe loc, fără programare. Cu toate că au dezvoltat această aplicație, prefectul Frenț a declarat într-o conferință de presă că se așteaptă să fie super-aglomerat în primele zile.

Pentru înmatriculări DEFINITIVE, se pot face rezervări abia după 13 februarie, restul locurilor fiind ocupate deja.

 

36 notes
1 view
bookmark icon

36 thoughts on “Vrei să NU stai la coadă pentru numere de înmatriculare? Vezi cum te programezi on-line, din 3 click-uri!

Oldest
Newest
Most Upvoted

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Oldest
  Newest
  Most Upvoted