Cele mai citite știri

Clubul Gloria 2018 înființează echipă de fotbal feminin care s-o ia de jos, ușurel! Echipa va fi înscrisă în Liga a 3-a!

 -  - 


„Fotbalul feminin este tot mai atractiv și spectaculos, umple arene atât în străinătate cât și în țara noastră și atrage tot mai multe tinere la antrenamente!

În acest context, la solicitarea iubitorilor de fotbal și a practicantelor acestui sport din județul Bistrița-Năsăud, Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud face demersurile necesare pentru înființarea și înscrierea în campionatul Ligii a 3-a a unei echipe care să ne reprezinte.

Suplimentar, ne dorim crearea unor echipe de fete și junioare care să constituie piramida absolut necesară pentru viitoarele echipe de senioare.

Tinerele jucătoare de fotbal vor avea astfel posibilitatea să crească frumos și mai ales sănătos alături de Gloria 2018!

Ne bucurăm că vom contribui la evoluția acestui sport în România și suntem convinși că încă din primul sezon vom conta în fotbalul feminin.” – a transsmis Eugen V. Cosma, Director CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

53 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.