Clubul Lions Bistrita a dat startul acțiunii de strângere a donațiilor pentru cea de-a șaptea ediție a Târgului de purici

 -  -  934


Clubul Lions Bistrița pregătește o nouă ediție a Târgului de Purici, una adaptată contextului generat de situația epidemiologică actuală. Cel mai probabil, ediția 2020 va avea loc în luna octombrie. Însă, până atunci, organizatorii au dat startul unei acțiuni de strângere a donațiilor pentru târg.

”Pandemia de COVID ne-a afectat întreaga viata, astfel încât nu se putea să nu afecteze și desfășurarea ediției din acest an a Târgului de Purici. Cum anul acesta ar trebui să aibă loc cea de-a șaptea editie a unui eveniment deja intrat în calendarul de evenimente al orașului și cum nu ne dorim să întrerupem această deja tradiție, am reflectat asupra modului în care să putem să oferim celor care au apreciat conceptul acestui târg o versiune adaptată momentului pe care îl trăim”, spun reprezentanții Clubului Lions Bistrița.

În acest sens, organizatorii au căutat soluții și au găsit o variantă de a organiza acest târg, beneficiind de sprijnul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, care va pune la dispoziție curtea interioară și standurile pe care le deține.

”Următoarea întrebare pe care ne-am pus-o: ce produse putem propune vizitatorilor noștri?  S-au exclus din start hainele și s-a întocmit o listă de produse eligibile: artă, tablouri, porțelanuri, articole sportive, schiuri, biciclete, trotinete, cărti, rechizite școlare, jocuri, viniluri, casete, gablonturi și bijuterii, articole pentru Crăciun, decorațiuni pentru casă și gradină, mic mobilier. Astfel, denumirea celei de a VII-a ediții a apărut aproape de la sine: „Târgul de Purici-Anticariat””, mai precizează Clubul Lions Bistrița.

O altă provocare pentru ediția din acest an a târgului este că partenerii din Austria ai organizatorilor nu vor putea trimite produse anul acesta, astfel că bistrițenii vor trebui să arate în ce măsură au înțeles conceputul acestui târg.

Astfel, organizatorii au un îndemn pentru bistrițeni: ”nu lăsați lucrurile să moară! Dacă nu ați atins de mult timp lucruri care mai pot fi încă folosite, dacă poate vă încurcă în gospodărie, dați-le șansa de a fi utile altcuiva, contribuind pe deasupra la strângerea de fonduri necesare clubului în realizarea celor două mari proiecte – Adăpost pentru victimele violenței în familie și Parcul perilor seculari Lions, dar nu numai! Donați-le și vor deveni de două ori utile, dumneavoastră devenind totodată părtaș la efortul nostru de a schimba cât de puțin lumea în bine”.

Data probabilă a târgului va fi 2-3 octombrie, dar până atunci, campania de strângere a donațiilor pentru târg este deschisă:

0 notes
59 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *