CNAIR: Se circulă pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România. Nu sunt drumuri închise din cauza condițiilor meteo

 -  -  1016


Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) informează că se circulă pe toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România, nefiind drumuri închise din cauza condiţiilor meteo.

Având în vedere faptul că pentru perioada 08 ianuarie, ora 10:00 – 09 ianuarie, ora 10:00 a fost emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului în 14 judeţe din partea de vest a ţării, facem apel la conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile meteo existente, să evite frânările şi schimbările de direcţie bruşte, să păstreze distanţa corespunzătoare faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să respecte restricţiile impuse pe reţeaua rutieră, acolo unde este cazul”, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR.

Conducătorilor auto li se mai recomandă să circule prudent și pe sectoarele cu carosabil umed, deoarece în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente rutiere, în special din cauza vitezei.

CNAIR subliniază că, după încheierea sărbătorilor de iarnă, volumul de trafic este crescut, în special pe sectoarele de drum ce duc spre punctele de frontieră.

Toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță. La această oră nu există sectoare de drum național sau autostradă cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteorologice.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau de pe pagina de internet a CNAIR –  www.cnadnr.ro – secțiunea DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook  și de TWITTER, @CNADNR.

1397930cookie-checkCNAIR: Se circulă pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România. Nu sunt drumuri închise din cauza condițiilor meteo
0 notes
141 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.