CNAIR: Un transport agabaritic va traversa județul Bistrița-Năsăud

În perioada 4 – 7 septembrie, un transport agabaritic se va desfășura pe ruta Borș – Albița, acesta urmând să traverseze inclusiv județul Bistrița-Năsăud, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Traseul va fi: Borş II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DN17 – Beclean – DN17 – VO Suceava – DN2 – DN28A – DN28 – DN28D – Iaşi – DN28 – DN24B – Albiţa PTF.

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lăţimea maximă a vehiculului este de 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră. Vehiculul va fi însoţit de două autovehicule de însoţire autorizate şi de un echipaj al poliţiei rutiere. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Check Also

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității prognoza pentru următoarele două săptămâni (intervalul 25 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.