Ultimele noutati

De ce să NU calci la Ștrandul Codrișor: mai multe țigănci au intrat îmbrăcate în bazinul unde se aflau și copii. S-a încins facebook-ul și deja apar nereguli: se desprinde tencuiala de pe bazine, e plin de noroi… etc

O bistrițeancă a postat un mesaj acid la adresa primarului Ovidiu Crețu pentru modul în care gestionează banul public. Doamna s-a revoltat pe modul în care este administrat Ștrandul Codrișor, un proiect cu care se laudă Primăria Bistrița și care a fost inaugurat în urmă cu câteva zile. Prețul unui bilet: 3 lei/copii, 6 lei /adulți!

S-au sesizat mai multe nereguli:

– lipsa gazonului ( s-a preferat varianta însămânțării și cum iarba NU s-a prins, se formează gropi și noroi). După numai câteva zile de funcționare a ștrandului, iarba însămânțată s-a compromis,  la un flux de aproximativ 1.000 – 1.500 de oameni/zi.
– pe alocuri a căzut tencuiala din bazine
– NU supraveghează nimeni clienții “insalubrii”, care intră cu blugi, rochii, tricouri
– suprafețe alunecoase.

 

s2

s4

s5

s12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 ani de șantier și 1 milion de euro cheltuiți pentru un ștrand care arată la fel ca acum 30 de ani!

Ștrandul Codrișor arată ca acum 30 de ani deoarece tema de proiectare impusă a prevăzut o REABILITARE. Lucrările realizate de firma RECORD, au implicat modificări la nivelul structurii de rezistență a bazinului și terasei, dar mai ales înlocuirea instalațiilor de filtrare și recirculare a apei.

 

codriso 3 codrisor

 

 

 

 

 

 

 

 

s50-400-e1462791216721Nani-nani, Duțule: la Codrișor NU se lucrează din iarnă! Dacă asta-i administrație, să meargă la culcare cel mai bun primar din țară! Așa a fost și la campusul Rebreanu, unde au pierdut 4 milioane de euro!

 

 

 

 

Primăria Bistrița a preferat doar o reabilitare a ștrandului, deși există un Plan Urbanistic Zonal a zonei de agrement Codrișor. Acest PUZ este ignorat de administrația locală deși prevede o extindere a bazei de agrement, amenajarea Pădurii Codrișor, realizarea de poteci și amenjarea malurilor râului.

rau-bistrita-prouectie

mal-ape-400

 

 

 

 

 

 

De pe facebook, mesaj către primarul Ovidiu Crețu!

“După ce a fost în renovare mai bine de un an jumătate, primarul vă pune la dispoziție cam tot ce vreți voi: gresie pe care să patineze oamenii dacă tot ești la piscina, băi de nămol pentru cei cu probleme de reumatism, iarbă sau au gazon cum vreți să-i spuneți, excepțională ce sa zic….îți rupi tălpile… ar merge niște clăpari sa fii în ton cu pârtia….dacă aveți nevoie de puțină tencuială albastră se găsește și de-aia pe aici……. și nu în ultimul rand nelipsiții săi votanți… despre care nu spun nimic… vă las sa vedeți în poze cât se simt ei de bine că le-a deschis în sfarsit PRIMARU (TATA LOR) ștrand sa aibă și ei unde se spala….vizionare plăcută…AAAAA…..va felicit domn primar…sunteți fenomenal!” – a postat bistrițeanca revoltată!

Bistrița INFORMATĂ! Proiectele eșuate ale administrației sunt în mintea oamenilor: pârtie de schi, Podul Berăriei, cușca veverițelor!

 

x1“… toată dezamăgirea este din cauza lui… pentru felul cum după mintea lui strălucită a făcut ceva cu orașul ăsta….a început cu blocurile sociale pentru majoritatea care îl votează și la majoritate sper sa va prindeți și voi despre cine vorbesc… a continuat cu Parcul Municipal…despre care nu pot sa spun ca asta chiar i-a reușit exceptând acea cușcă cu o amărâtă de veverițe…cușcă pe care ar fi fost ideal s-o încerce chiar Domnia sa Primarul….apoi a urmat pârtia…apoi un pod care tind să cred ca duce spre pârtia de schi după cum era scris într-o vreme pe o pancartă ….și a culminat cu Ștrandul Municipal….frate aici găsești tot ce vrei!”  – este mesajul postat pe facebook.

 

 

 

 

 

Postarea a fost distribuită în mediul on-line și comentariile abundă în mesaje critice la adresa primarului. Comunitatea mămicilor a reacționat cu mesaje de susținere a acestei postări și au criticat modul în care administrația gestionează Ștrandul Codrișor!

 

Citiți și: 


cretu-bistrita-401x400
Crețu e șmecher! Deși avea un DEAL întreg la dispoziție pentru extindere, a reabilitat ștrandul Codrișor fix ca acum 30 de ani și zice că e musai-musai să facă Aquapark-ul, proiect care NU a primit finanțarea de 8 milioane de euro! Singura sursă rămasă valabilă: împrumutul bancar! Merită investiția?
Comentarii

  • nam salar de prim si ar

    Inceput in forta cu Stangul!
    RUSINEEEE!

  • Cum Dumnezeu să lași să intre îmbrăcați în piscină? Chiar nu supraveghează nimeni pe acolo? Din cauza acestor oameni, pierdeți clienți corespunzători și ok. Și eu, care vroiam să merg in weekend acolo…bine că n-am mers

  • Prin alte Judete !!!

    Domnilor din conducerea si administrarea strandului in alte judete stiti cum se procedeaza pentru a elimina romii si nu numai (ci si pe mizelabili) fara sa ii descriminam, la intrare la prima vedere da nu par OK li-se cere o adeverinta medicala care sa ateste igena personala (ce simplu este !), iar oamenii de ordine/salvamarul din personalul strandului nu permit intrarea in bazin fara o tinuta corespunzatoare (ce simplu este !). Cu atatia mocani in admistrarea strandului si a orasului este greu sa ne aliniem la vreun standard, domnilor iesiti un pic in lume si vedeti si intrebati cum fac altii daca pe voi nu va duce mintea incuiatilor !!!

Caricatură

Ziar de Bistrita