Col. Constantin Florea – prim-adjunct al inspectorului general al IGSU

 -  - 


Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, col. Constantin Florea, pleacă la București. Acesta va ocupa, începând cu data de 1 martie, pentru o perioadă de 3 luni, funcţia de prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Anunțul a fost făcut chiar de col. Constantin Florea, în cadrul ceremonialului militar organizat marți, cu prilejul Zilei Protecției Civile, la sediul ISU Bistrița-Năsăud.

În continuare, activitatea ISU Bistriţa-Năsăud va fi coordonată de col. Mihai Suciu, adjunct al inspectorului şef.

”Prin ordinul nr. 478/24.02.2023, începând cu data de 01.03.2023, pe funcția de prim adjunct al inspectorului șef de la ISU Bistrița-Năsăud se împuternicește col. Bucur Cristian. De asemenea, începând de mâine, subsemnatul, pe o perioadă de 3 luni, o să îmi desfășor activitatea la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Activitatea ISU Bistrița-Năsăud va fi coordonată în această perioadă de către domnul col. Suciu Mihai, adjunct al inspectoratului șef”, a declarat col. dr. ing. Constantin Florea, în cadrul ceremonialului militar dedicat Zilei Protecției Civile.

Col. Constantin Florea este inspector șef al ISU Bistrița-Năsăud din anul 2009, anterior, în perioada 2004 – 2009, fiind adjunct al inspectorului şef al ISU Bistrița-Năsăud.

Vizualizări 1,609 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.