Comercianții ambulanți din piețe au cerut explicații prefectului. Ce i-a nemulțumit

 -  -  1016


În această dimineață, în fața Palatului Administrativ, prefectul Stelian Dolha a purtat discuții cu comercianții ambulanți care își desfășoară activitatea în piețele din județ, în zilele de târg.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, aceștia au decis să se prezinte la sediul instituției pentru a cere explicații. Ei erau nemulțumiți din cauza unui anunț pe care l-au primit în seara precedentă, prin care li se transmitea că nu își mai pot desfășura activitatea în aer liber în târgul de la Năsăud.

În timpul discuțiilor, s-a constatat faptul că a existat o neînțelegere în ceea ce privește restricțiile activităților economice din piețe, astfel că prefectul Stelian Dolha a luat legătura cu edilii din Năsăud, Sângeorz-Băi și Rodna, precum și cu reprezentanții Jandarmeriei din aceste unități administrativ-teritoriale pentru a asigura continuitatea activităților comercianților ambulanți în condiții de siguranță.

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud subliniază că, potrivit ultimelor decizii luate la nivel național, piețele agroalimentare din spații deschise își continuă activitatea. Pentru comercianții din piețele închise din Bistrița și Năsăud au fost amenajate spații în aer liber pentru a asigura continuitatea activităților.

0 notes
141 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *