VIDEO: Comisarii de mediu din Bistrița-Năsăud i-au confiscat unui bărbat tractorul cu care transporta deșeuri pentru a le depozita ilegal; a fost aplicată și o amendă în cuantum de 15.000 de lei

 -  -  4645


Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud a rămas fără tractor, utilajul fiindu-i confiscat de comisarii Gărzii de Mediu. Bărbatul a fost prins în timp ce transporta deșeuri pe care intenționa să le depoziteze ilegal, informează Instituția Prefectului. În acest caz a fost aplicată și o amendă în cuantum de 15.000 de lei.

Potrivit Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, incidentul s-a produs pe raza orașului Sângeorz-Băi.

”Urmare a apariției în mediul online a imaginilor cu transportul ilegal de deșeuri provenite din construcții și demolări în Sângeorz-Băi, o echipa de comisari din cadrul Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud s-a autosesizat. A fost indentificat conducătorul auto, acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională principala de 15000 de lei și sancțiunea complementară a confiscării tractorului agricol și a remorcii acestuia.”, se arată într-un comunicat de presă al Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud.

Autoritățile județene atrag atenția că acțiunile de acest gen vor continua, scopul lor fiind acela de stopa fenomenul depozitării ilegale a deșeurilor.

Reamintim că prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a făcut apel la instituțiile cu atribuții de control în acest domeniu să ia măsuri drastice atunci când sunt constatate situații de acest fel.

1213860cookie-checkVIDEO: Comisarii de mediu din Bistrița-Năsăud i-au confiscat unui bărbat tractorul cu care transporta deșeuri pentru a le depozita ilegal; a fost aplicată și o amendă în cuantum de 15.000 de lei
0 notes
3770 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.