Comisia de referendum BÂJBÂIE! După 2 ședințe încă NU-s în clar cu referendumul pentru demiterea lui Traian Ogâgău! 3 din cei 4 membri ai comisiei au solicitat o perioadă de studiu aprofundat al legislației și jurisprudenței în domeniu!

 -  -  1128


Instituția Prefetului a transmis un comunicat de presă privind referndumul de la Sîngeorz-Băi!

“Comisia pentru Coordonarea Activităţilor de Organizareși Desfășurare a Referendumului Local pentru Demiterea Primarului Oraşului Sîngeorz-Băi, constituit prin OP nr. 293 din 31.10.2017 s-a întrunit în 2 ședințe de lucru, respectiv în data de 08 și 20 noiembrie.

Activitatea comisiei s-a concretizat în:

– alegerea președintelui comisiei în persoana domnului judecător Alin Lenuț Pop;
– pentru un mod de lucru unitar s-au făcut propuneri care au fost cuprinse în Procedura de lucru a comisiei, procedură care va fi supusă aprobării în ședința următoare;
– s-au studiat și discutat o parte a documentelor primite de la prefectul județului;
– având în vedere că Referendumul pentru demiterea primarului este o noutate la nivel județean, 3 din cei 4 membri ai comisiei au solicitat o perioadă de studiu aprofundat al legislației și jurisprudenței în domeniu.

Pe lângă cele precizate, pentru desfășurarea activităților, așteptăm de la Autoritatea Electorală Permanentă, Instrucțiunile și măsurile care trebuie luate pentru desfășurarea în bune condiții a referendumului local. Instrucțiunile au fost solicitate prin intermediul Instituției Prefectului.

Următoarea ședință a fost stabilită pentru data de 27 noiembrie.”

0 notes
253 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *