Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, activat. Pe toate tipurile de drum din Bistrița-Năsăud se circulă în condiții de iarnă

 -  -  1223


Ca urmare a precipitațiilor sub formă de ninsoare din ultimele ore, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița – Năsăud informează că pe drumurile naționale și județene din județ se acționează începând de la ora 14.00 cu utilaje de deszăpezire. 

Astfel, pe drumurile naționale acționează 19 utilaje cu 97 de tone de material antiderapant, iar pe drumurile județene acționează 8 utilaje cu 100 tone materiale antiderapant.

Prioritare sunt drumurile naționale și județene cel mai intens circulate, ulterior se va trece la arterele secundare pentru asigurarea condițiilor de trafic normale, pentru perioada iernii”, anunță CJSU Bistrița-Năsăud.

De asemenea, participanților la trafic li se recomandă să circule doar cu autovehicule dotate cu pneuri de iarnă și pietonilor să traverseze arterele rutiere doar prin locuri semnalizate, după ce s-au asigurat în prealabil.

Momentan nu sunt restricții de circulație. Pe toate tipurile de drum se circulă în condiții de iarnă.

0 notes
348 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *