Compania MIS Grup construiește, la Brașov, cea mai mare sală polivalentă din România

 -  - 


Compania MIS Grup construiește, la Brașov, cea mai mare sală polivalentă din România. 

Am început lucrările la cea mai mare sală polivalentă din România. Utilajele și muncitorii noștri au intrat pe șantier de anul trecut și continuă munca și acum, pentru ca românii să aibă parte de cea mai modernă sală polivalentă”, a transmis compania MIS Grup într-o postare pe o rețea de socializare.

Potrivit constructorului, Sala Polivalentă de la Brașov va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile, destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale și nu numai. În plus, în cadrul complexului sportiv va fi amenajată și o sală de antrenament și încălzire, dotată la rândul ei cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.158 locuri.

Subsolul Sălii Polivalente va asigura accesul în incinta de joc a sălii de sport, a sălii de încălzire și va găzdui vestiare, săli de recuperare, grupuri sanitare, sală de forță, cabinete medicale, precum și o sală de antrenament și depozite pentru echipamente sportive. Adițional, în această zonă se vor regăsi spații tehnice, de depozitare, adăpost protecție civilă, depozite deșeuri și de aprovizionare pentru serviciile publice.

Parterul Complexului Sportiv este nivelul unde vor fi realizate accesele în clădire pentru public. Regăsim aici spații comerciale și servicii de bar, iar distribuția spectatorilor în tribune și loje va fi asigurară pe verticală pe cele 8 grupe de scări, până la etajul 1.

Mezaninul este dedicat publicului, având spații pentru grupuri sanitare și două zone cu logii pentru acces în exterior, o zonă cu patru săli de conferințe (două de 129 locuri și două de 60 locuri), baruri și garderobe.

Etajul 1 va fi alocat atât publicului, cât și persoanelor VIP și presei.

În incinta noii Săli Polivalente vor fi amenajate, în total, 888 de locuri de parcare pentru autoturisme, 9 locuri de parcare pentru autocare și 3 locuri de parcare pentru autocamioane

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 36 de luni.

Vizualizări 13,917 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.