Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud: Fii arheolog în vacanță!

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Petrus Italus Trust – Alianța pentru patrimoniul bistrițean și Ambulanța pentru Monumente Bistrița-Năsăud, oferă celor pasionați de arheologie oportunitatea să se implice într-un proiect arheologic fascinant, desfășurat la Biserica Evanghelică de la Vermeș.

Înscrierile se desfășoară în perioada 24 – 27 octombrie, iar proiectul se va derula în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie. Participanții vor avea ocazia să învețe mai multe despre trecutul istoric și cultural al regiunii.

În cadrul acțiunii se va lucra direct cu arheologii profesioniști, pentru a înțelege mai bine procesul de cercetare arheologică și metodele folosite în acest domeniu și pentru a experimenta o adevărată călătorie în timp, explorând istoria locală și patrimoniul cultural al județului Bistrița-Năsăud.

”Este o ocazie deosebită de a vă implica într-un proiect cultural și științific valoros și de a vă bucura de o săptămână captivantă în lumea arheologiei”, a precizat managerul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, Alexandru Gavrilaș.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0742 762 831, coordonatorul proiectului fiind Angelica Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *