Ionuț Simionca:”Complexul Wonderland din Bistrița și-ar putea schimba numele în Black Hole (Gaura Neagră)!”

 -  -  2319


Deputatul  de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca a criticat, printr-o postare pe pagina personală de pe o rețea de socializare, noile alocări bugetare ale Primăriei Bistrița privind investițiile de la pârtia de schi din Complexul Wonderland.

Încă 390.000 de euro din bugetul local vor merge, din inițiativa primarului Crețu, spre gaura neagră din Bistrița, mai precis spre pârtia de schi din Wonderland” a precizat președintele PMP B-N.

În ședința ordinară a Consiliului Local Bistrița, care a avut loc miercuri, pe masa consilierilor locali s-a aflat un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetară, aici fiind prins un capitol care prevedea alocarea sumei de 1,6 milioane de lei pentru reparații la pârtia de schii. ”Banii au fost deja contractați, fără licitație, beneficiarul fiind aceeași firmă ce a construit pârtia. Ar fi vorba de un sac fără fund dacă sacul nu ar fi alimentat, printr-o conductă, la interese subterane de partid” a mai comentat sursa citată.

”Pentru primarul PSD al capitalei noastre de județ, complexul din care face parte și pârtia de schi ar trebui să își schimbe numele din Wonderland (tărâmul minunilor) în Black Hole (gaura neagră … în bugetul local)” a încheiat Simionca.

2 bookmark
0 notes
44 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.