Din bârlog, A.D.I Deșeuri transmite că situația e sub control și se depun toate eforurile. Când au loc negocierile pentru colectarea “de urgență!”

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a transmis un comunicat prin care ASIGURĂ cetățenii că situația este sub control.

Rolul A.D.I Deseuri Bistrita Nasaud în cadrul proiectului “Sistem de management integrat al deseurilor solide in județul Bistrita Nasaud” este infiintarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea si gestionarea in comun a serviciului de colectare, transportul, tratarea si depozitarea a deseurilor municipale pe raza de competenta a unitatilor administrativ-teritoriale membre.

x665-800x400

sabin

 

 

 

 

 

 

 

Va fi DECAPITAT Dragomir Câmpan, țapul ispășitor a lui Radu Moldovan pe problema deșeurilor? 

Radu Moldovan este președintele A.D.I Deșeuri, iar Dragomir Câmpan este director-executiv al Asociației care coordonează colectarea și depozitarea deșeurilor. Adunarea Generală este organul de conducere al Asociației, format din toți primarii din județ și presedintele Consiliului Judetean Bistrița-Năsăud (cei 62 de primari + președintele C.J Radu Moldovan). Asociația este coordonată de apropiați ai P.S.D-ului, însă până acum nimeni nu-și asumă vina. Vezi CARACATIȚA ce gestionează deșeurile! De 3 ani, oamenii PSD-ului controlează proiectul. REZULTAT: Facturi mai scumpe și gunoaie pe malul apei!

 

v5

ianugurare-deseuri

 

 

 

 

 

 

 

“Având în vedere situaţia creată la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud în urma încetării Contractului de concesiune nr. 187/17.02.2014, încheiat între S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. şi A.D.I. Deşeuri Bistriţa-Năsăud, aducem la cunoştinţa publică că A.D.I. Deşeuri ia toate măsurile necesare în vederea asigurării, în bune condiţii, a Serviciului de salubrizare la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.

A.D.I. Deşeuri Bistriţa-Năsăud finalizează Documentaţia necesară atribuirii unui nou  contract de prestare a Serviciului de salubrizare în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe o perioadă determinată.

 

 

 

 

 

 

 

Documentaţia de atribuire va fi finalizată în cursul zilei de astăzi, 24.08.2016, urmând ca Joi, 25.08.2016, să fie aprobată de A.G.A A.D.I. Deşeuri. Pe baza acesteia, tot în data de 25.08.2016, va fi transmisă către operatori “Invitaţia de participare la procedura de negociere”, urmând ca Luni, 29.08.2016, Comisia de negociere și evaluare a ofertelor să înceapă negocierile cu toţi operatorii care şi-au depus, în termen legal, ofertele. După stabilirea unui câştigător, A.D.I. Deşeuri Bistriţa-Năsăud va încheia un contract, pentru perioadă determinată, până la finalizarea procedurii de achiziţie publică a Serviciului de salubrizare prin concesiune.

Asigurăm cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud că Asociaţia depune toate eforturile pentru asigurarea continuităţii Serviciului de salubrizare.”a transmis A.D.I Deșeuri.

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita