Comunitatea din Sângeorz-Băi, îndoliată; o profesoară în vârstă de doar 39 de ani a pierdut lupta cu COVID-19

 -  -  3419


Doliu la Liceul Teoretic ”Solomon Haliţă” din Sângeorz-Băi, după ce o tânără profesoară de limba și literatura română a încetat din viață. Aceasta avea doar 39 de ani și fusese infectată cu virusul SARS-CoV-2.

”De astăzi, un cadru didactic își continuă misiunea de educator printre îngeri. Colega noastră, Daniela Buiea, profesoară de limba și literatura română la Liceul Teoretic „Solomon Haliță” Sângeorz -Băi a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Daniela!”, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și conducerea Liceului Teoretic ”Solomon Haliţă” din Sângeorz-Băi: “Oprește, Doamne, trecerea! Știu că unde nu e moarte nu e nici iubire – și totuși, Te rog: oprește, Doamne, ceasornicul cu care ne măsori destrămarea.”(Lucian Blaga) Cu nesfârșită durere în suflet deplângem trecerea în neființă a colegei noastre, profesoara Daniela Buiea. A fost un om de o rară modestie și sensibilitate , grație și generozitate, care și-a trăit viața exact așa cum a scris ”Ceea ce suntem, se vede în ceea ce facem, nu doar în ceea ce spunem”. De acum înainte ne va veghea dintre îngeri , iar noi, profesori și elevi, nu o vom uita nicicând! Rămas bun, draga noastră plecată prea devreme! Dumnezeu să te primească și să te odihnească în ceruri!”.

Potrivit ultimelor informații date publicității de IȘJ Bistrița-Năsăud, un număr de circa 200 de elevi și profesori din județ sunt diagnosticați cu COVID-19, 100 de grupe/clase desfășurându-și activitatea în sistem online.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

1337750cookie-checkComunitatea din Sângeorz-Băi, îndoliată; o profesoară în vârstă de doar 39 de ani a pierdut lupta cu COVID-19
0 notes
2544 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.