Concursul Bistrița Verde, aproape de final. Înscrieri se mai pot face până la finele lunii august

 -  -  918Bistrițenii sunt invitați să se înscrie în concursul ”Bistrița verde”. Doritorii trebuie să știe că lista de înscrieri este deschisă până la data de 31 august.

”Dorim să reamintim celor interesați faptul că se mai pot înscrie în acest concurs până în data de 31 august 2020, la una din cele trei secțiuni: ‘Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit’, ‘Cel mai frumos balcon cu flori’ și ‘Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe’”, spun reprezentanții Primăriei Bistrița.

Pentru fiecare secțiune sunt alocate trei premii, astfel:

  • Premiul I      – 500 lei;
  • Premiul II     – 250 lei;
  • Premiul III    – 150 lei.

Înscrierea în concurs se poate face fie la sediul Primăriei Bistrița de pe strada Gheorghe Șincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice, fie on-line (cererea de înscriere se descarcă de pe website-ul: www.primariabistrita.ro, secțiunea ANUNŢURI – „Bistrița Verde”, iar după completare se va transmite la adresa bistritaverde@gmail.com, însoțită de maxim 10 fotografii ale locației înscrise în concurs).

După încheierea perioadei de înscriere, în perioada 1 – 15 septembrie 2020 se va organiza votul online, pe website-ul Primăriei municipiului Bistrița, la secțiunea „Bistrița Verde”.

Votul cetățenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Câștigătorii vor fi anunțați după data de 15 septembrie, iar modalitatea de premiere se va stabili în funcție de condițiile existente în perioada septembrie – octombrie 2020.

0 notes
43 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net