Concursul Bistrița Verde se va desfășura și în acest an. Cele mai frumoase grădini și balcoane vor fi premiate de Primăria Bistrița

 -  -  11538


 

Primăria municipiului Bistrița va organiza si în acest an concursul „Bistriţa verde!”. Acesta se va desfăşura în perioada iunie – septembrie 2019.

Înscrierile la concurs încep în 3 iunie și se încheie în 30 august și se pot face la sediul Primăriei municipiului Bistriţa, iar votul on-line se va desfășura în perioada 02 – 13 septembrie 2019.

Votul cetatenilor reprezinta 25 % din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezinta 75% din punctajul final.

Cele trei secțiuni ale concursului sunt:

  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”;
  • „Cel mai frumos balcon cu flori”;
  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, în valoare totală de 2.700 lei, astfel: premiul I – 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III – 150 lei.

Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în cadrul evenimentului „Toamna fanfarelor”.

Formularul de înscriere se găsește, începând din data de 31 mai, la Centrul de relatii cu publicul al Primăriei municipiului Bistrița, str. Gh. Șincai, nr. 2 sau în format electronic pe www.primăriabistrița.ro, secțiunea Concurs ”Bistrița verde”.

1 notes
663 views
bookmark icon

One thought on “Concursul Bistrița Verde se va desfășura și în acest an. Cele mai frumoase grădini și balcoane vor fi premiate de Primăria Bistrița

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *