Social

Concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” continuă cu ediția a II-a

 -  - 


Concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, organizat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și operatorul de salubritate Supercom SA, continuă cu ediția a II-a, a anunțat directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

”După succesul înregistrat cu prima ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, în care s-au colectat în 10 școli din județ 27 de tone de deșeuri reciclabile, sperăm ca ediția a II-a să aibă un impact și mai bun asupra mediului să colectăm selectiv mai multe deșeuri reciclabile, să reușim astfel să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat”, spune Cristian Niculae.

Șeful ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud menționează că perioada de desfășurare a concursului va fi 1 octombrie 2022 – 1 noiembrie 2022 și acesta este dotat cu premii consistente pentru încurajarea colectării selective a deșeurilor reciclabile: o bicicletă, 10 seturi de căști audio, 10 boxe portabile.

La începutul acestei săptămâni, concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” a fost deja lansat în școli din Bistrița, Budești, Ilva Mică și Prundu Bârgăului.

Copiii din aceste școli au învățat despre importanța reciclării deșeurilor, despre cum colectăm corect deșeurile reciclabile și cum trebuie să le punem pe toate la locul lor, printr-o prezentare interactivă la care au participat cu entuziasm și dorință de a se implica în reciclarea deșeurilor pentru un viitor mai bun”, a mai adăugat Cristian Niculae.

În paralel, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă campania de informare cu privire la protejarea naturii, colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor. 

129 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.