Condamnați la închisoare pentru proxenetism, spălare de bani sau alte infracțiuni, încarcerați în Penitenciarul Bistrița

 -  -  1127


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, vizați fiind doi bărbați din Bistrița și altul din comuna Leșu.

Astfel, Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii împotriva unui bărbat de 50 de ani din municipiul Bistrița. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 8 ani și o lună închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt de energie electrică, deteriorarea sau modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate, executarea sau folosirea de instalații clandestine, constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Totodată, un alt bărbat din Bistrița, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat de Tribunalul Bistrița-Năsăud la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și spălare de bani.

Un alt bărbat de 40 de ani, din comuna Leșu, a fost condamnat de Judecătoria Bistrița la 3 ani, o lună și 20 de zile închisoare pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Aceste trei persoane au fost încarcerate de către polițiștii Compartimentului Urmăriți din cadrul Serviciului Investigații Criminale în Penitenciarul Bistrița.

0 notes
252 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *