Conducerea PSD Bistrița: ”Începem un demers de a face un alt fel de opoziție”

 -  -  962


Noua conducere interimară a PSD Bistrița, asigurată de deputatul Daniel Suciu și fostul consilier municipal Andrei Kozuk, intenționează să schimbe modul în care se face politică la nivel local, urmând ca acțiunile social democraților bistrițeni din perioada următoare să se axeze mai mult pe pregătirea unor proiecte în beneficiul locuitorilor.

”Începem un demers de a face un alt fel de opoziție. Cred că bistrițenii și românii s-au săturat de dispute sterile între politicieni și așteaptă de la actorii politici, indiferent de poziționarea lor – la Putere sau Opoziție – să găsească soluții și să propună proiecte de hotărâre în beneficiul lor. Acest lucru avem de gând să-l facem noi. (…) Totodată, ne dorim să adunăm cât mai mulți oameni buni lângă noi, să îi prețuim pe cei care, în ciuda tuturor evenimentelor politice, au ales să rămână în PSD Municipiul Bistrița. Ne dorim să construim mult în această organizație, care, pentru prima oară după 12 ani, se află în opoziție”, a declarat președintele executiv interimar al PSD Bistrița, Daniel Suciu.

La rândul său, și Andrei Kozuk, președinte interimar al PSD Bistrița, a adăugat că organizația municipală va schimba direcția de acțiune în perioada următoare.

”Lumea s-a săturat să aibă politicieni care doar dezbină prin mesajele lor. (…) Dorim să unim în jurul nostru, avem o echipă puternică şi, în ultima perioadă, tot mai mulţi oameni aleg să fie alături de noi şi să se înscrie în PSD Bistriţa”, a declarat Andrei Kozuk.

La începutul acestei luni, Biroul Politic Județean al PSD Bistrița-Năsăud a stabilit noua conducere a organizației municipale Bistrița, fiind validate mandatele lui Daniel Suciu și Andrei Kozuk.

PSD Bistrița are 1.200 de membri.

0 notes
87 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *