Consilierii PSD și PMP din Consiliul Local Bistrița vor ca Primăria Bistrița să încheie un parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Bistrița. ”Sănătatea nu are preț și nici culoare politică”

 -  -  21147


Consilierii PSD și PMP din Consiliul Local Bistrița au inițiat un proiect de hotărâre prin care propun încheierea unui parteneriat între Primăria Bistrița și Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în așa fel încât și municipalitatea să participe financiar la susținerea investițiilor din sistemul medical bistrițean.

”Consider că unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în ultimii ani în acest județ au fost investițiile în Spitalul Județean. Cred că este momentul ca și Primăria municipiului Bistrița să se asocieze și să contribuie la dezvoltarea acestui obiectiv, cu atât mai mult cu cât aici nu există un spital municipal care să fie în grija și administrarea Primăriei, iar Spitalul Județean deservește întreaga populație a județului. Împreună cu colegii mei am inițiat un protocol de parteneriat între Primăria municipiului Bistrița și conducerea Spitalului Județean pentru sprijinirea viitoarelor investiții în spital”, a declarat consilierul local Radu Elisei, medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

La rândul său, președintele PSD Bistrița, deputatul Daniel Suciu, a completat că proiectul a fost inițiat de șapte consilieri locali, patru de la PSD și trei de la PMP.

Sănătatea bistrițenilor nu are nici preț și nici culoare politică. Poate pentru prima dată în acest mandat, 7 consilieri din municipiu, de diferite culori politice, au inițiat un proiect de hotărâre și sper din tot sufletul ca această maximă să aibă rezonanță și la conducerea municipiului Bistrița. Sper din tot sufletul să îi susțineți pentru că spitalul din Bistrița este unitate etalon și poate deveni cea mai bună din țară. Aștept cu mare interes să văd cum o să votați”, a precizat Daniel Suciu.

Proiectul privind încheierea unui parteneriat între administrația locală și Spitalul Județean de Urgență Bistrița va fi depus vineri la Primăria Bistrița.

2 notes
272 views
bookmark icon

One thought on “Consilierii PSD și PMP din Consiliul Local Bistrița vor ca Primăria Bistrița să încheie un parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Bistrița. ”Sănătatea nu are preț și nici culoare politică”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *