Consilierul Caius Cârcu (PMP): ”Pe aleile dintre cabanele de la Băile Figa se circulă cu viteză de raliu. Solicităm adoptarea unor măsuri pentru siguranța turiștilor”

 -  -  2149Consilierul local Caius Cârcu (PMP) trage un semnal de alarmă și afirmă că pe aleile din zona cabanelor de la Băile Figa se circulă cu viteză excesivă. În ultima săptămână, mai multe mașini au fost avariate după ce șoferii care le conduceau au pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Din acest motiv, consilierul PMP solicită Primăriei Beclean să adopte o serie de măsuri pentru siguranța celor care aleg să se relaxeze în această zonă.

În acest sens, Caius Cârcu a inițiat o petiție prin care solicită Primăriei Beclean să monteze praguri pentru limitarea vitezei pe aleile dintre casele de vacanță de la Băile Figa.

Solicităm de urgență adoptarea unei măsuri de siguranță! Pe aleile dintre cabanele de la Băile Figa se circulă cu viteză de raliu. Am formulat în numele proprietarilor de cabane o petiție către Primăria Beclean pentru a fi instalate acolo praguri de viteză”, a anunțat Caius Cârcu.

Sursa citată mai completează că, în doar câteva zile, în această zonă au avut loc două accidente rutiere produse pe fondul vitezei excesive. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu pagube materiale, dar consilierul afirmă că autoritățile nu trebuie să rămână indiferente în fața unui astfel de pericol.

”Nu putem aștepta să se petreacă lucruri mai grave”, a completat Caius Cârcu.

Toți cei care vor să susțină demersul consilierului pot semna petiția inițiată de acesta.

”Tabelele pentru susținerea petiției se găsesc la Căsuțele Reea Băile Figa (în satul de vacanță), la magazinul 1001 articole (peste drum de poștă) și la mine”, a mai adăugat consilierul local din Beclean.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, tot la Băile Figa a avut loc un scandal izbucnit între mai mulți tineri, unul dintre agresori folosind chiar și un pistol de tip airsoft, cu proiectil din cauciuc.

FOTO: Caius Cârcu

0 notes
1274 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net