Consilierul Florin Moldovan către parlamentarii PSD nemulțumiți de modul în care Guvernul a împărțit banii primăriilor: ”Domnilor, șeful vostru împarte de 9 ani discreționar banii UAT-urilor din județ!”

 -  -  1129


Consilierul PNL Florin Moldovan a reacționat dur după ce parlamentarii PSD de Bistrița-Năsăud au acuzat Guvernul României că a împărțit ”discreționar” sume de bani către unitățile administrativ-teritoriale din județ.

În atenția celor trei parlamentari PSD ai județului, care au început să se dea de ceasul morții odată ce au văzut rectificarea bugetară. Păi domnilor, șeful vostru împarte de 9 ani discreționar banii UAT-urilor din județ. De ce nu v-ați aprins de fiecare data când făcea asta?!? Nu este vorba tot de cetățeni ai județului? Sau voi vă ridicați capul din pământ doar când urlă Radu la voi?”, a scris pe Facebook consilierul PNL Florin Moldovan.

Acesta a postat și câteva imagini de la o rectificare de buget din anul 2020 a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud:

Reacția consilierului liberal a venit după ce deputații PSD Daniel Suciu și Bogdan Ivan și senatorul Ioan Deneș au acuzat Guvernul României că a împărțit bani unităților administrativ-teritoriale în funcție de culoarea politică a primarului.

0 notes
254 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *