Consilierul Ioan Peteleu: Nu există nicio hotărâre de Consiliu Local prin care să se fi alocat bani către echipa de fotbal FC Gloria Bistrița

 -  -  11154

Consilierul local Ioan Peteleu afirmă că nu există nicio hotărâre a Consiliului Local Bistrița prin care să se fi alocat bani către echipa de fotbal FC Gloria Bistrița, motiv pentru care îl acuză pe fostul viceprimar Cristian Niculae că minte atunci când susține că a alocat bani pentru a susține sportul. A fost doar ”populism ieftin în campania electorală”, susține Peteleu.

Și minciuna-i vorbă, nu-i așa domnule Niculae? Fostul viceprimar Cristian Niculae și fostul candidat de primar la alegerile din 27 septembrie 2020 se trezește încet, încet din mahmureala cauzată de rușinoasa înfrângere și de rezultatul pe care PSD Bistrița l-a obținut la alegerile locale: 2 consilieri locali. Dar nu se trezește oricum ci debitând noi minciuni. Atât a învățat ucenicul Niculae de la maestrul Crețu în 4 ani de primărie. Să mintă! Sau o fi patologic și la el ca și la Crețu?! Personajul Niculae spune că, citez: “am alocat suma de un milion de lei din bugetul municipiului pentru susținerea activității sportive a clubului de fotbal Gloria Bistrița”. O minciună gogonată deoarece nu s-a alocat niciun ban iar Gloria Bistrița nu mai e Gloria Bistrița”, a spus Ioan Peteleu.

În condițiile în care se afirmă că s-au alocat bani către echipa de fotbal FC Gloria Bistrița, Ioan Peteleu îi solicită fostului viceprimar Cristian Niculae să facă publică hotărârea de Consiliu Local prin care s-a făcut acastă alocare.

Domunle Niculae, faceți publică Hotărârea de Consiliu prin care ați alocat banii către FC Gloria Bistrița și eu îmi dau demisia din CL. Până atunci vă spun eu ce ați făcut: ați DIMINUAT capitolul 84.02 – Subvenții transport local, cu suma de 1 mil. lei și ați SUPLIMENTAT capitolul 67.02, Cultură, recreere, religie, cu suma de 1 mil. lei, pentru finanțarea activității sportive a Asociației Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria Bistrița. Deci, nu ați ALOCAT NIMIC! Ați mutat pe hârtie niște sume dintr-un capitol bugetar într-altul și atât”, a mai spus Peteleu.

În opinia consilierului PNL, afirmațiile fostului viceprimar au fost doar ”populism ieftin în campania electorală”.

Potrivit acestuia, pentru alocarea efectivă a banilor trebuia să fie inițiat un proiect de hotărâre distinct, proiect care să fie supus aprobării.

”Ați avut la îndemână și timpul necesar și majoritatea în Consiliul Local dar nu ați făcut acest lucru. În patru ani ați livrat bistrițenilor doar demagogie și populism iar rezultatul a fost pe măsură. În locul dumneavoastră aș fi plecat din politică! La înghețată e mai simplu. Dacă mai și minți nu mai ai nevoie de energie electrică pentru a o ține rece”, a încheiat Peteleu.

1 notes
279 views
bookmark icon

One thought on “Consilierul Ioan Peteleu: Nu există nicio hotărâre de Consiliu Local prin care să se fi alocat bani către echipa de fotbal FC Gloria Bistrița

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *