Consilierul local Cătălin Bota, opțiunea liberalilor pentru Primăria Sângeorz-Băi

 -  -  2174


Liberalul Cătălin Bota, consilier local în cadrul Consiliului Local Sângeorz-Băi, a fost desemnat de organizația PNL Sângeorz-Băi să ocupe fotoliul de primar interimar al orașului-stațiune, a anunțat Traian Ogâgău.

”În cadrul PNL Sângeorz-Băi, s-a votat ca persoana care să preia interimatul să fie Cătălin Bota, la fel și în sondajul făcut pe Facebook. Fac apel la Dacian, Runcan, Mutu, etc … să respecte decizia poporului și să își asume ceea ce pun la cale împreună cu Suciu și alții pentru că sângeorzenii nu mai pot fi păcăliți așa ușor. Sângeorzenii au primar, primar care, independent de voința lui, trebuie să facă un pas în spate, însă care dorește ca munca lui să nu fi fost în zadar pentru orașul nostru. Nu vă bateți joc de comunitatea aceasta. Orice manevre puneți la cale, TREBUIE să vi le asumați în eventualitatea unui eșec total. Sunt mulți dintre dumneavoastră care pot prelua această pălărie, însă, de această dată, eu garantez pe domnul inginer Bota, tocmai ca lucrurile să meargă bine înainte și trag nădejde că va fi votat în viitorul apropiat. Nu uitați, sângeorzenii au ultimul cuvânt iar până la alegeri anticipate nu durează mult. Ședința va fi publică, iar cetățenii vor fi prezenți în număr cât mai mare și le mulțumesc anticipat, este vorba despre viitorul lor”, a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare primarul Traian Ogâgău.

Reamintim că Traian Ogâgău este nevoit să se retragă din funcția de primar al orașului Sângeorz-Băi, instanța interzicându-i acestuia să ocupe această funcție pe o perioadă de 3 ani. În aceste condiții, Consiliul Local Sângeorz-Băi trebuie să desemneze o persoană care să ocupe fotoliul de primar interimar.

0 notes
1299 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *