Consilierul Nicolae Pavelean: 97 la sută dintre angajații Primăriei Bistrița sunt evaluați cu calificativul ‘Foarte bine’

 -  -  992


Un procent de 97 la sută dintre angajații Primăriei Bistrița au obținut calificativul ‘Foarte bine’ la evaluarea performanțelor profesionale individuale din anii 2019 și 2020, în vreme ce un procent de 3 % au fost evaluați cu calificativul ‘Bine’, potrivit unui răspuns primit de consilierul local Nicolae Pavelean de la Primăria Bistrița.

Angajații Primăriei Bistrița sunt aproape toți evaluați cu “Foarte bine”. Ce ziceți de asta? V-am spus să rămâneți pe aproape, pentru că voi mai scrie despre managementul resurselor umane din Primăria Bistrița cu date mai clare. O primă discuție pe care o aduc în dezbatere este evaluarea anuală a angajaților Primăriei Bistrița, cei peste 1000 de angajați care par a fi câteva zeci de fapt. Știți cum în orice companie serioasă există un sistem de evaluare a angajaților care te ajută să vezi cam la ce nivel de performanță îți sunt angajații și dacă trebuie să faci ceva pentru a le crește performanțele? Ei bine, are și Primăria Bistrița un astfel de sistem, iar la solicitarea pe care am făcut-o acum câteva săptămâni, am primit ca răspuns faptul că 97% dintre angajații Primăriei Municipiului Bistriţa, au obținut la evaluările din ultimii doi ani (2019/2020) calificativul “FOARTE BINE” iar 3% dintre aceștia, au obținut calificativul “BINE”. Acuma eu vă întreb pe voi, cetățenii, care zilnic aveți de lucru cu o bună parte din angajații primăriei sau pe restul care zilnic beneficiați de rezultatul muncii angajaților din primărie, cum ați evalua performanțele primarului, a viceprimarilor și a celor peste 1000 de angajați din primărie, pentru leafa cărora vă pleacă din buzunar o bună parte din banii pentru care munciți?”, a scris pe Facebook consilierul local USR PLUS Nicolae Pavelean.

În ceea ce privește personalul din Primăria Bistrița, primarul Ioan Turc a anunțat că va veni cu o nouă organigramă, una mai ”suplă”. Noul edil afirmă că există nepermis de multe direcții și servicii în Primăria Bistrița, din acest punct de vedere urmând să se facă o restructurare.

0 notes
117 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *