Consilierul Nicolae Pavelean a testat aplicația iReport. ”Vă recomand și vouă să va descărcați aplicația și să vă faceți cont”

 -  -  11


Consilierul USR PLUS Nicolae Pavelean a testat noua aplicație a Primăriei Bistrița prin care cetățenii pot face sesizări și s-a declarat mulțumit de modul în care aceasta funcționează. Acesta recomandă bistrițenilor să o descarce, să își creeze cont și să aducă în atenția administrației locale problemele pe care le observă în oraș.

Am testat pentru prima dată 𝐀𝐏𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓̦𝐈𝐀 „𝐢𝐑𝐞𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐚” – 𝐨 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐢 lansată de Primăria municipiului Bistrița. Am raportat o problemă care mi-a fost semnalată de câțiva cetățeni din localitatea Viișoara, legată de execuția unor piste de biciclete care se pare că au fost atât de bine proiectate din birouri încât pe axa acestora se întâmplă să fie amplasați deja mai mulți stâlpi de electricitate, mai multe canale, iar la mică distanță se află mai mulți copaci, unii dintre ei fiind deja afectați din cauza lucrărilor. Vă recomand și vouă să va descărcați aplicația și să vă faceți cont. La prima vedere, pare a fi chiar user friendly și simplu de utilizat”, a scris pe Facebook Nicolae Pavelean.

Aplicația a devenit funcțională la data de 6 iulie. Aceasta permite transmiterea direct de pe dispozitivul mobil (telefon sau tabletă) a unor probleme punctuale din diferite zone ale orașului.

Funcționalitățile aplicației „iReport Bistrița” sunt prezentate pe portalul Primăriei municipiului Bistrița la secțiunea „Servicii online” (https://www.e-bistrita.ro/descriere-aplicatii/ireport?id=17).

Ea poate fi descărcată prin intermediul Magazin Play – Android (https://play.google.com/store/apps/details…) sau App Store – Apple (https://apps.apple.com/…/ireport-bistri…/id1553240039…).

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.